Bu rehber yazımla birlikte önemli bir seriye başlayacağız.Arena 7’ye kadar sürecek bu serimizde arenalara özel en kullanışlı ve etkili desteleri sizlerle paylaşacağım.Bulunduğu arenada sıkışanlar için ilk yardım olacak diyebilirim.Oluşturduğum destelerde olabildiğince çeşitli destansı kartları kullanmaya çalıştım.Bunun nedeni muhtemelen tüm destansı kartlar size çıkmamıştır.

 

Dev Destesi :

FullSizeRender (16)

Kullanımı :

Devi taç kulenizin arkasından bırakın iksirinizin dolmasını bekleyin.Devin ilerleyince de arkasına mini pekka veya uzun menzile sahip diğer kartları koyun.(bombacı veya mızraklı goblin önerimdir.)

Geri kalan kartlarlada savunma yapın.Devinizin olabildiğince yüksek seviye olması önemlidir.

 

 

Kombocu Deste :

FullSizeRender (17)

Kullanımı :

Beni arena 5’e kadar çıkartan bu deste oldukça etkilidir.(Şuan 7. arenadayım.) Goblin kulubesini kendi bölgenizin ortasına koyun.Ve goblinlerin gittiği taraftan saldırı yapın.Cadı ile birlikte diğer kartları kombolayabilirsiniz ama asıl gücünüz kontrada olacaktır.Kartların tümü yüksek savunma yeteneğine sahip olduğundan başarılı bir savunmanın ardından büyük bir orduyla rakibin kulesine yönelin.

 

 

Ejderha Destesi :
FullSizeRender (12)

Kullanımı : Ejderha ile birlikte şövalye veya silahşör ile saldırıya çıkın.Aynı zamanda bu kartlar iyi bir savunma birimidir.Rakibinizin saldırısını savunduktan sonrada saldırı yapabilirsiniz.(Ejderham olmadığı için aynı iksir değerindeki kara prensi koydum.

 

 

Prens Destesi :

FullSizeRender (13)

Kullanımı : Rakibin saldırı düzenlediği bölgenin tam tersinden prens ve ok ile saldırıya çıkın.Muhtemelen rakip sizin prensinize goblin tarzı küçük birimler atacaktır.Sizde o sırada atacağınız ok ile prensinizin yolunu açabilirsiniz.

 

 

Bombacı Destesi :

FullSizeRender (14)

 

Kullanımı : Dev iskelet ve bombacı kombosu ile saldırı yapın.Önemli olan dev iskeleti kulenin yakınına kadar ulaştırabilmenizdir.O yüzden bombacı rakibin atacağı mızraklı goblin veya goblinleri tek seferde yok edecektir.Bomba kulesinde iyi bir savunma birimidir.Bomba kulesinini kesinlikle bir kulenin dibine yerleştirmeyin her zaman ortaya ve birazda arkaya koyun.

 

 

Arena 2 için 5 adet desteyi ve kullanımı sizlerle paylaştım.Dikkat etmeniz gerek genel kural destenizin ortalama iksir değerinin 4’ü geçmemesidir.Bu arenalarda 4’ü geçen ortalamalar genellikle başarısızdır.Diğer arenalar için taktikleri de yazdıkça buraya link olarak eklerim.

Loading Facebook Comments ...

1 YORUM

Bir Cevap Yazın