Clash Royale oynayan herkesin sorduğu ve cevap aramak için arayışlara girdiği ve genellikle arayışlarının YouTube veya farklı sitelerden gördüğü yöntemlerle son bulunduğu sorudur Clash Royale’de efsanevi kart nasıl çıkartılır.Öncelikle söylemek istediğin Supercell yıllarını bu işe vermiş saygın bir yapımcıdır.İnternet üzeride gördüğünüz yöntemlere boşuna inanmayın kesinlikle inanmayın zaman kaybıdır.Peki efsanevi kart nasıl mı çıkartılır işte bunun bugün hurafe olmayan gerçek durumlarla inceleyeceğiz.Efsanevi kartların tamamını henüz öğrenmediyseniz BURADAN inceleyebilirsiniz.

Öncelikle efsanevi kart Clash Royale’in en ender çıkartılabilen kart sınıfıdır.Ki bundan olacak ki oyun içerisinde toplamda sadece 12 adet efsanevi kart vardır.Bu yazımı iki başlık altında incelemek istiyorum.İlk olarak herkesin bildiği efsanevi kartların nasıl çıkabileceği 2. başlık ise bu ihtimalin çok azda olsa nasıl artırılabileceği olacak.

Clash Royale Efsanevi Kart Nasıl Çıkarılır ?

  1. Efsanevi kartları süper büyülü ve büyülü sandıklardan çokça açarak çıkartabilirsiniz.Ne kadar çok açarsanız çıkarma ihtimaliniz o kadar artar.Sıkıntı şu ki 1 süper büyülü sandığın fiyatı arenaya göre değişse bile en az 50TL’dir.
  2. Efsanevi kartları illa para vererek çıkartacaksınız diye bir koşul yoktur.Gümüş sandık,ücretsiz sandık,altın sandık ve taç sandığından da efsanevi kart çıkartabilirsiniz.Ancak bunun olasılığı süper büyülü ve büyülüye göre oldukça düşüktür.İmkansız mı diye soracak olursanız asla, her sandığın kendine göre var olan bir efsanevi barındırma oranı vardır. (Destansı sandık hariç.)
  3. Efsanevi sandık açarak da efsanevi kart çıkartabilirsiniz.Özel teklif olarak belirli zamanlarda dükkan bölümünde beliren efsanevi sandığın fiyatı 500 taştır.500 taşı ister para ile satın alabilir isterseniz de oyundaki başarımları tamamlayarak kolayca taş biriktirebilirsiniz.Efsanevi sandık size 1 adet efsanevi kart verecektir. Hangi efsanevi kartın hangi arenada bulunduğunu görmek için EFSANEVİ KARTLAR yazımızı okuyabilirsiniz.
  4. Çekilişli sandıklar efsanevi kart çıkarmada inanılmaz önemli bir yere sahiptir. Nedir bu çekilişli sandık diye soruyorsanız şöyle anlatabilirim. 4000 kupa ve üzerinde olan oyuncular her ay diğer bir değişle her sezon 1 adet çekilişli sandık açmaya hak kazanırlar. Bu çekilişli sandığın içinden efsanevi çıkma oranı baya yüksek olup daha üst liglere ulaştıkça sandıklardan 2 adet efsanevi bile çıkabilmektedir. Lig sistemi ve çekilişli sandıklardan efsanevi kart çıkma oranlarını bakmak için aşağıdaki bağlantıdan bir diğer rehber yazımızı okuyabilirsiniz :

Clash Royale Efsanevi Kart Çıkarma İhtimali Nasıl Arttırılır ?

Öncelikle belirtmeliyim bu başlık altında tüm sandıkları biriktirin şu saatte açın,sandık açarken 2 taş ile açılabileceği zaman açın gibi asılsız hurafe bilgiler vermeyeceğim.Belki birçoğunuz bildiği ama bilmeyenlerinde dikkat ettikleri suretçe bu oranı gerçekten arttırabileceği bilgiler vereceğim.

  1. Taç sandığını asla 1 günden fazla gerirmeyin.Her 24 saatte bir yeni bir açma hakkına sahip olabildiğiniz bu sandık son güncelleme ile birlikte 2 katı içeriğe sahiptir.Yani 2 altın sandık = 1 taç sandığı’dır.Ücretsiz şekilde açabileceğiniz bu sandığı 24 saatten fazla bekletmeniz halinde daha az taç sandığı açacak ve bu yolla da efsanevi kart yolunda bir adım geride kalacaksınız.
  2. Yaşamınız ile oyun saatlerinizi doğru planlayın! Gündüzleri gümüş sandık akşam yatarken de altın sandık açmak size süre avantajı sağlar.Eğer gece 3 saatlik gümüş sandığı açarsanız uyurken oyunu oynayamayacağınızdan geriye kalan zaman boşa gidecektir.
  3. Ücretsiz sandıkları 8 saatten fazla bekletmeyin.Çünkü ücretsiz sandık her 4 saatte bir açabildiğiniz bir sandık olmakla birlikte 24 saat beklemeniz halinde 6 sandık açabilmek yerine 2 adet açabilirsiniz bunun neden ücretsiz sandığın en fazla 2 tanesinin depolanabildiğindendir.
  4. Ücretsiz olarak ara ara sunulan özel etkinlikleri kaçırmayın! Eğer bu etkinlikleri fazlaca galibiyet ile bitirebilirseniz açacağınız sandıktan efsanevi kart çıkma olasılığı bir o kadar artacaktır.
  5. Mutlaka bir klana girin ve klan sandığına destek olun! Son güncelleme ile birlikte klan sandığı Clash Royale’e dahil oldu.10. seviye yapılmış bir klan sandığı arena 11’de olan bir oyuncu için açıldığında 7.82% efsanevi kart çıkma oranına sahiptir. Hangi arenada ne kadar orana sahip olduğunu öğrenmek için BURADAN yazımızı okuyabilirsiniz.
  6. 4000 kupa ve üzerini zorlayın ! Belki bu olay sizin için biraz zor hatta imkansız olabilir ancak bu yazıyı okuyan 3800 kupa civarlarında oyuncularında olduğunu düşünürsek evet bir lige çıkmak için çabalayın. Çekilişli sandıklar gerçekten efsanevi kart için biçilmiş kaftan. Şu ana kadar olan tüm sezonlarda çekilişli sandık açmış bir oyuncu olarak birçok yeni efsanevi kartı bu sandık sayesinde açabildiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

 

Bu ufak bilgilendirme yazımda sallama yöntemler yerine gerçek taktiklerle çıkarma şansınızı belki %1’de olsa nasıl arttırabileceğinizi göstermeye çalıştım.Umarım yakın zamanda dilediğiniz efsanevi kartı çıkartabilirsiniz.

Ya da ücretsiz şekilde taş kazanarak oyun içerisinden efsanevi sandık veya süper büyülü sandık açarak efsanevi kart çıkartabilirsiniz. 100.000 izlenme sayısını aşmış bu videomda nasıl taş kazanabileceğinizi anlatıyorum.

  • joh poh

    beyler ben cals royal 1 senedir oynuyom area 7 ve 8 kadar ciktim bu arada efsanevi buyulu sandiklar sikca acilmasima ragmen bende hic efsanevi ksrt cilmadi buz buyucusu dahi yok bunun jedenini bilen varsa yorum atsin lutfen hangi versiyon royal oynuyosunuz hangisinden cikiyor anlamiyorum

    • Oktay Kurt

      Oyunun küresel olarak çıkmasından önce oyuna başladım.Şuan arena 9 dayım ve buralara çıkana kadar bana da efsanevi kart çıkmadı.Ve en sonunda kendi oynamışlığım ile biriktirmiş olduğum 40.000 altın ile prenses aldım.Çıkmayınca çıkmıyor bir taktiği falan yok bu işin.Varsa da ben bilmiyorum.Bilgisi olan varsa buraya yazabilir.

  • Umut Reis

    Oktay steam Id ni alma şansım var mı ? Olmazsa ben de yazabilirim.

  • Arda Gunal

    Benim 2 carim var ikisinede tac sandigindan buz buyucu cikti ne mutlu bana

    • Oktay Kurt

      Baya şanslıymışsın

  • Braun Strowman

    Sende katıl kazan Clash of clans çekilişi 96 level kb8 herşey full çekiliş 1 kişiyi çekilişe davet et. https://apps.facebook.com/tooaplica/clashofclans2016/?i=290333 e postanla kayıt ol.

  • Enes

    Ben 7.arenadaydım hiç 8.arenaya çıkmamıştı efsanevi sandık geldi oduncu çıktı 😀
    Şimdi 9.arena Orman arenasındayım 😀

    • Oktay Kurt

      hayırlı olsun umarım en yakın zamanda efsanevi arenaya da çıkarsın

    • MR. Ferqan

      hesabi birlikte kasalimmi benim kanal var e posta sifresini veriyim o hesapla ikimizde video cekek 130 abonem var

      • Oktay Kurt

        YouTube’dan gerekli cevabı verdim.

  • Niyazi Ozdemir

    Bende 7 Efsanevi var bugünde efsanevi sandık dustu ;D

    • Oktay Kurt

      hayırlı olsun

  • SafkanLark

    arkadaşlar efsanevi kartım 2 tane var 1 tane elektro büyücü ve 1 tanede buz büyücüsü güzel efsanevi kartlar kullanıyorum yani efsanevi kart nasıl çıkar diye düşünüyorsanız eğer yaptığınız maçları kritik olarak yapın mesela ben süper büyülü sandık düşürdüm ve nasıl düşürdüğümü anlatıyım arkadaşlar rakibin bir kulesini aldım ve kulemde 420 can civarı bırakmıştı ve bende son saniyede prens attı ve prens şarjlanıp geliyordu ve tam geldiğinde iskelet ordusu attım eğer atmasaydım kuleyi şarjlanıp rahatlıkla alabilirdi böyle kritik maçlar atın arkadaşlar mesela bugün yaptığım bir maçta 3 taç almam için 3 can kalmıştı ve adam beni yenmişti o adama güzel bir sandık düştüğünden eminim arkadaşlar yardım ettiysem eğer ne mutlu bana merak etmeyin her türlü efsanevi kartınız olur sadece sabırlı olun ve dua edin 🙂