Clash Royale oynayan herkesin sorduğu ve cevap aramak için arayışlara girdiği ve genellikle arayışlarının YouTube veya farklı sitelerden gördüğü yöntemlerle son bulunduğu sorudur Clash Royale’de efsanevi kart nasıl çıkartılır.Öncelikle söylemek istediğin Supercell yıllarını bu işe vermiş saygın bir yapımcıdır.İnternet üzeride gördüğünüz yöntemlere boşuna inanmayın kesinlikle inanmayın zaman kaybıdır.Peki efsanevi kart nasıl mı çıkartılır işte bunun bugün hurafe olmayan gerçek durumlarla inceleyeceğiz.Efsanevi kartların tamamını henüz öğrenmediyseniz BURADAN inceleyebilirsiniz.

Öncelikle efsanevi kart Clash Royale’in en ender çıkartılabilen kart sınıfıdır.Ki bundan olacak ki oyun içerisinde toplamda sadece 8 adet efsanevi kart vardır.Bu yazımı iki başlık altında incelemek istiyorum.İlk olarak herkesin bildiği efsanevi kartların nasıl çıkabileceği 2. başlık ise bu ihtimalin çok azda olsa nasıl artırılabileceği olacak.

 

Clash Royale Efsanevi Kart Nasıl Çıkarılır ?

  1. Efsanevi kartları süper büyülü ve büyülü sandıklardan çokça açarak çıkartabilirsiniz.Ne kadar çok açarsanız çıkarma ihtimaliniz o kadar artar.Sıkıntı şu ki 1 süper büyülü sandığın fiyatı arenaya göre değişse bile en az 50TL’dir.
  2. Efsanevi kartları illa para vererek çıkartacaksınız diye bir koşul yoktur.Gümüş sandık,ücretsiz sandık,altın sandık ve taç sandığından da efsanevi kart çıkartabilirsiniz.Ancak bunun olasılığı süper büyülü ve büyülüye göre oldukça düşüktür.İmkansız mı diye soracak olursanız asla,50 üyeye sahip”Oyun İnceleme” klanımızda 5 kişi efsanevi bir kart olan buz büyücüsüne sahip.Ve hepside buz büyücüsünü ücretsiz sandık,altın sandık ve taç sandığı gibi oyunun size sağlamış olduğu sandıklardan çıkarttılar.50 kişilik bir klanda 5 kişinin bu şekilde efsanevi kart çıkartmış olması kesinlikte kesin sonuç olmamasına rağmen 5/50’den %10’luk bir şansın bulunduğunu tahminini şekilde bizlere gösterir.
  3. Efsanevi sandık açarak da efsanevi kart çıkartabilirsiniz.Özel teklif olarak belirli zamanlarda dükkan bölümünde beliren efsanevi sandığın fiyatı 500 taştır.500 taşı ister para ile satın alabilir isterseniz de oyundaki başarımları tamamlayarak kolayca taş biriktirebilirsiniz.Efsanevi sandık size 1 adet efsanevi kart verecektir.Eğer alt arenaların birindeki bir efsanevi kartı istiyorsanız (örneğin cehennem ejderhası) 4. arenaya düşmeniz mantıklı olacaktır.Çünkü efsanevi sandık size bulunduğunuz arenanın ve alt arenaların açılmış efsanevi kartlarından birini verecektir.Cehennem ejderhası isteyen biri 4. arenaya düşer ise o kartı çıkarma oranı %50’ye yükselir.Yani açacağı efsanevi sandıktan ya cehennem ejderhası ya da lav tazısı çıkacaktır.Hani efsanevi kartın hangi arenada bulunduğunu görmek için EFSANEVİ KARTLAR yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Clash Royale Efsanevi Kart Çıkarma İhtimali Nasıl Arttırılır ?

Öncelikle belirtmeliyim bu başlık altında tüm sandıkları biriktirin şu saatte açın,sandık açarken 2 taş ile açılabileceği zaman açın gibi asılsız hurafe bilgiler vermeyeceğim.Belki birçoğunuz bildiği ama bilmeyenlerinde dikkat ettikleri suretçe bu oranı gerçekten arttırabileceği bilgiler vereceğim.

  1. Taç sandığını asla 1 günden fazla gerirmeyin.Her 24 saatte bir yeni bir açma hakkına sahip olabildiğiniz bu sandık son güncelleme ile birlikte 2 katı içeriğe sahiptir.Yani 2 altın sandık = 1 taç sandığı’dır.Ücretsiz şekilde açabileceğiniz bu sandığı 24 saatten fazla bekletmeniz halinde daha az taç sandığı açacak ve bu yolla da efsanevi kart yolunda bir adım geride kalacaksınız.
  2. Yaşamınız ile oyun saatlerinizi doğru planlayın ! Gündüzleri gümüş sandık akşam yatarken de altın sandık açmak size süre avantajı sağlar.Eğer gece 3 saatlik gümüş sandığı açarsanız uyurken oyunu oynayamayacağınızdan geriye kalan zaman boşa gidecektir.
  3. Ücretsiz sandıkları 8 saatten fazla bekletmeyin.Çünkü ücretsiz sandık her 4 saatte bir açabildiğiniz bir sandık olmakla birlikte 24 saat beklemeniz halinde 6 sandık açabilmek yerine 2 adet açabilirsiniz bunun neden ücretsiz sandığın en fazla 2 tanesinin depolanabildiğindendir.
  4. Ücretsiz olarak ara ara sunulan özel etkinlikleri kaçırmayın! Eğer bu etkinlikleri fazlaca galibiyet ile bitirebilirseniz açacağınız sandıktan efsanevi kart çıkma olasılığı bir o kadar artacaktır.
  5. Mutlaka bir klana girin ve klan sandığına destek olun! Son güncelleme ile birlikte klan sandığı Clash Royale’e dahil oldu.10. seviye yapılmış bir klan sandığı arena 10’da olan bir oyuncu için açıldığında %14.58 efsanevi kart çıkma oranına sahiptir.Hangi arenada ne kadar orana sahip olduğunu öğrenmek için BURADAN yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu ufak bilgilendirme yazımda sallama yöntemler yerine gerçek taktiklerle çıkarma şansınızı belki %1’de olsa nasıl arttırabileceğinizi göstermeye çalıştım.Umarım yakın zamanda dilediğiniz efsanevi kartı çıkartabilirsiniz.

Ya da ücretsiz şekilde taş kazanarak oyun içerisinden efsanevi sandık veya süper büyülü sandık açarak efsanevi kart çıkartabilirsiniz.

PAYLAŞ
Bornova Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi.Boş vakitlerinde kurucusu ve yöneticisi olduğu Oyun İnceleme'yle ilgileniyor.Hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyor.Favori oyunları CS:GO ve Rocket League.
Loading Facebook Comments ...

14 Yorumlar

  1. beyler ben cals royal 1 senedir oynuyom area 7 ve 8 kadar ciktim bu arada efsanevi buyulu sandiklar sikca acilmasima ragmen bende hic efsanevi ksrt cilmadi buz buyucusu dahi yok bunun jedenini bilen varsa yorum atsin lutfen hangi versiyon royal oynuyosunuz hangisinden cikiyor anlamiyorum

    • Oyunun küresel olarak çıkmasından önce oyuna başladım.Şuan arena 9 dayım ve buralara çıkana kadar bana da efsanevi kart çıkmadı.Ve en sonunda kendi oynamışlığım ile biriktirmiş olduğum 40.000 altın ile prenses aldım.Çıkmayınca çıkmıyor bir taktiği falan yok bu işin.Varsa da ben bilmiyorum.Bilgisi olan varsa buraya yazabilir.

  2. Ben 7.arenadaydım hiç 8.arenaya çıkmamıştı efsanevi sandık geldi oduncu çıktı 😀
    Şimdi 9.arena Orman arenasındayım 😀

  3. arkadaşlar efsanevi kartım 2 tane var 1 tane elektro büyücü ve 1 tanede buz büyücüsü güzel efsanevi kartlar kullanıyorum yani efsanevi kart nasıl çıkar diye düşünüyorsanız eğer yaptığınız maçları kritik olarak yapın mesela ben süper büyülü sandık düşürdüm ve nasıl düşürdüğümü anlatıyım arkadaşlar rakibin bir kulesini aldım ve kulemde 420 can civarı bırakmıştı ve bende son saniyede prens attı ve prens şarjlanıp geliyordu ve tam geldiğinde iskelet ordusu attım eğer atmasaydım kuleyi şarjlanıp rahatlıkla alabilirdi böyle kritik maçlar atın arkadaşlar mesela bugün yaptığım bir maçta 3 taç almam için 3 can kalmıştı ve adam beni yenmişti o adama güzel bir sandık düştüğünden eminim arkadaşlar yardım ettiysem eğer ne mutlu bana merak etmeyin her türlü efsanevi kartınız olur sadece sabırlı olun ve dua edin 🙂

Bir Cevap Yazın