Clash Royale’i oynama amacımızı düşündüğümüzde hep daha yüksek kupalara çıkmak,daha iyi kartlara sahip olmak,kartları daha yüksek seviyeye taşımak gibi nedenler yatar.Ve oyundaki en büyük bilinmez soru işaretlerinden biri de süper büyülü sandık nasıl kazanılırdır.


ÖNEMLİ NOT : Bu yazı 11 Haziran 2016 tarihinde yayımlanmıştır. Yani oyun ile ilgili yaşanan gelişmelerden çok uzaktadır. Bu yüzden sizleri sitemizde yayımlanmış olan ve bu konuya açıklık getiren yazımıza davet ediyorum.

Yeni Süper Büyülü Sandık Nasıl Kazanılır Yazımız :

Efsanevi Sandık ve Süper Büyülü Sandık Nasıl Düşürülür, Ne Zaman Düşer ?


Bugüne kadar gerek YouTube üzerinde gerekse internet siteleri aracılğıyla çeşitli palavralar ve yalanlar üretilmiş olsa da kayda değer bir gerçek bulunamamıştır.İsterseniz bu palavra teorileri beraber inceleyelim.

  • Kendinizden 2 seviye üst birini üçlerseniz süper büyülü düşer.
  • Kuleleriniz hiç hasar almadan rakibinizi yenerseniz süper büyülü düşer.
  • Maçı 1 dakikadan az sürede bitirirseniz süper büyülü sandık düşer.
  • Maçtan çıkık geri gelirseniz ev kazanırsanız süper büyülü düşer.
  • Maçın bitmesine 1 saniye kala kazanırsanız süper büyülü düşer.

Daha da uzatabileceğim bu yalan listesindeki hiçbir madde doğru değildir.Clash Royale’de süper büyülü sandık düşme ihtimali 1/1000’dür.Yani 1000 adet sandık düşmesinden 1’inin süper büyülü olma ihtimali vardır.Tabii bu bir olasılık olduğundan hiçbir zaman kesin yargılara varamayız.Peki süper büyülü sandık nasıl kazanılır ?

Süper büyülü sandık düşmüş biri olarak bu olayda yapabileceğiniz hiçbir şey bulunmamaktadır.Hepsi Clash Royale’in elindedir ve sizin süper büyülü sandık kazanmak için sadece oynamaya devam etmelisiniz.

IMG_0975 - Kopya (2)

Süper büyülü kazandığım maçtaki adam benimle aynı seviyeydi.Ve oyunun başlarında çıktı ve bidaha da gelmedi.Bende fırsattan istifade adamı üçledim.Ancak bu değildir ki oyundan ayrılan adamları üçlerseniz süper büyülü sandık kazanırsınız.Her şeyin şans faktörünün elinde olduğunu unutmayın.İyi oyunları…

  • Caner

    Sandıklar rastgele düşmüyor bir düşüş sırası var xmod gibi uygulamalar hangi sandığın düşecegini gösteriyor

    • Oktay Kurt

      Büyülü sandık ve dev sandık için belli bir sıra var doğru söylüyorsun ancak süper büyülü sandığın düşmesi tamamen rastgeledir.

  • TheDifferenceX

    yo ben 30 sandiyede falan adam 3lemiştim gümüş sandık geldi adam arena düşüyordu

    • Oktay Kurt

      zaten yazıda böyle yaparsanız düşecek diye bir şey dedim.