Beklenen gün 3 Mayıs geldi çattı ve Clash Royale sözünde durduğu güncellemeyi yayınladı.1 sıradan,1 ender,1 destansı ve 3 efsanevi olmak üzere oyuna 6 yeni kart dahil edildi.Bu kartları tanımadan önce güncelleme ile birçok yenilik geldiğini de belirtmek isterim.Bunlardan bana kalırsa en büyüğü TV Royale’in ilk 200 oyuncu saçmalığından kurtulup gerçekten taktik kasabileceğimiz bizim sizin gibi oyuncuların maçlarının yer alması olmuş.Bundan sonra belki de sizin de maçınız TV Royale’de yayınlanıp yüz binlerce kişi tarafından izlenir.

Yavaş yavaş kartlarımızı tanımaya başlayabiliriz.

Ateş Ruhları

alev ruhları

2 iksir değerinde ve alan hasarı vurabilen birimlerdir.Rakibe doğru zıplarlar ve patlarlar.

Fırın

FullSizeRender (20)

Ateş ruhlarını çıkartan birimdir.Goblin kulubesi gibi düşünebilirsiniz.Her seferde 2 adet ateş ruhu çıkartır.

 

Korumalar

korumakar

Kara prensten sonra kalkana sahip olan 2. birimdir.Kalkanları olmasından dolayı büyük saldırılardan tek yemezler.Yani üstlerine roket bile atsanız ölmeyeceklerdir sadece kalkanları düşecektir.

 

Lav Tazısı

lav tazısı

Bir golem kadar cana sahip olup hasarı az olan Clash of Clans’da da bulunan birimdir.Öldüğünde etrafında 6 adet lav köpeği bırakır.Hatta bu lav köpeklerinin 1 tanesi lav tazısından daha fazla hasar verir.

 

Madenci

madenci

Aynı goblin fıçısı gibi arenanın istediğininiz bölgesinden bırabileceğiniz bir birimdir.Toprağı kazar ve küreğiyle hasar verir.Savunma birimlerini düşürmek için kullanılabilir.

Kıvılcım

Kıvılcım

Küçük bir arabanın üstündeki 1300 vuran tesla diyebiliriz.8.seviye bir oyuncunu taç kulesini 2 vuruşta indirebilir.6. seviye domuz biniciye de tek atabilmektedir.