Clash Royale’de herkesin merak ettiği sorulardan olan “Efsanevi sandık teklifi ne zaman gelir” , “Ne zamandır özel teklif çıkmıyor ne zaman çıkacak?” “Özel arena teklifi ne zaman gelecek?” tarzındaki konulara bugünkü rehber yazımızda açıklık getireceğiz. Artık her gece dükkan bölümünü kontrol etmek zorunda kalmayacaksınız ve almak istediğiniz teklifin hangi gün geleceğini öğrenebileceksiniz. Daha önceden efsanevi sandık, süper büyülü sandık veya destansı sandığın ne zaman düşeceği ile ilgili bir rehber yayımlamıştım. Merak edenler aşağıdaki linkten o rehber yazımıza da ulaşabilirler.

Efsanevi Sandık ya da Diğer Özel Tekliflerin Ne Zaman Geleceğini Öğrenme

  1. İlk olarak herkesin kendine özel sahip olduğu oyuncu etiketinizi öğrenin. Bu etiketi kendi profilinize girdikten sonra kullanıcı adınızın hemen altında bulabilirsiniz. (Görüldüğü gibi benim oyuncu etiketim : #U8UCGGR )
  2. StatsRoyale‘in internet sitesine girin ve karşınıza çıkan boşluğa az önce öğrenmiş olduğunuz oyuncu etiketinizi yazın.
  3. Açılan sayfada biraz aşağılara inerseniz “Upcoming Shop Offers” başlığını göreceksiniz. Türkçesi “Yaklaşan Dükkan Teklifleri” olan bu bölümde hangi sandığın ne zaman düşeceğini görebileceksiniz.Örneğin benim dükkan bölümümde 4 gün sonra efsanevi sandık teklifi, 5 gün sonra ise kendi arenam için sandık teklifim çıkacakmış.

Siz de bu şekilde hangi özel teklifin ne zaman çıkacağını kolayca öğrenebilirsiniz. Rehber işinizi gördüyse arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. Eminim ki onlar da bu olayı sizler gibi yeni öğrenecekler.